Varför?

Varför skriver någon så här.....Såna som lever i datorn och onlinespel borde fan spola ner sig i toaletten..... Hon som skrev detta sitter mycket framför datorn och onlinespel så hon om någon skall spola ner sig.

Min fd svägerska träffa liksom mig sin livs kärlek på onlinespel också... Ja visst har jag träffat min älskling via ett onlinespel Men det har även Sigrid Hedlom Alias MysisGumman på biltjuv gjort med David Jansson Alias Fetsmurf på biltjuv.....

Hon skriver även så här ....... men felet med honom var att han stöter på småtjejer ! Jag vill säga att hon är avensjuk på mig bara för att jag fick honom å inte hon....Då menar hon att jag är en småflicka å jag som är 35 å och jag fyller före Sigrid Hedblom..

Jag måste hålla med en sak att Under ytan simmar de fulaste fiskarna.

Jag tycker att man ska lära känna folk först innan man baktalar dom. Vad är det hon vill  med allt detta bråk å tjafs med mig bl.a? Vad får hon ut av detta? Jag kan talar om det hon får är en kompis mindre. Jag har kännt Sigrid Hedblom sen 1991 Jag har gjort mycket för henne ....... När ska hon fatta vad en vän betyder ?  En vän som ställe upp i vått  å tort eller en vän som finns i ett onlinespel????????



RSS 2.0